Eide og Omegn FK

Samfunnsansvar

Samfunnsansvar

Eide og Omegn Fotballklubb vil legge ut mer om det samfunnsansvar vi har og vi selv har definert. Det er stor bevissthet rundt dette i klubben. Trenermanual og utviklingsplan (se under Dokumenter) inneholder mye om hvordan klubben jobber med verdier og holdninger. Vi ønsker å ta på oss store forpliktelser i lokalsamfunnet.

Eide og Omegn fotballklubb skal ta aktivt ansvar i lokalsamfunnet. Gode planer er en forutsetning for å samle klubben om felles strategier. Klubbens evne til å få realisert planen er – når alt kommer til alt – det som til slutt gjør en forskjell for den aktive, den frivillige og omgivelsene våre. Alle i klubben skal være kjent med klubbens verdisett, følge lojalt opp om vedtatte føringer og til å gjennomføre aktiviteter i tråd med klubbens plan. Bare på denne måten kan man si at klubben er sjef over den aktivitet som skjer i regi av klubben. EOFK har en klar forståelse av at verdibevisste klubber med god struktur, rekrutterer bredere enn svakere strukturerte klubber.

I EOFK er det et mål som står over alt annet: Vi fremstår med gode holdninger, alltid! Bare på denne måten kan vi skape fotballglede. Vi vil dyrke vennskap, godt humør, inkludering, god oppførsel og ansvar overfor klubben og dens verdier.

Vi vet også at dette er avgjørende for de som ønsker å sponse klubben. 

Eide og Omegn Fotballklubb
Postboks 50
6499 Eide

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift