Eide og Omegn FK

Eide Cup 2019

Eide Cup 2019

I samarbeid med vår sponsor NEAS inviterer Eide og Omegn Fotballklubb  til barnefotballcup for jenter og gutter i alderen 6 til 12 år i regionen Nordmøre og Romsdal. Eide Cup arrangeres i år lørdag 7 september 2019. Eide Cup vil bli gjennomført med rikelig spilletid, dyktige klubbdommere (ungdom/voksne) og flott ramme for å skape gode fotballminner for liten og stor.

Fasiliteter

EOFK kan by på fantastiske fasiliteter med Eidehallen og den nye Kunstgressbanen med tribune som ligger rett ved siden av. Det blir åpen kiosk begge steder. Banedekket på  begge baner er av ypperste kvalitet, og innbyr til god fotball og mange fine opplevelser.

Påmelding

Vi arrangerer cup for følgende lag; Jenter og gutter 6 år (3’er) blir blandet klasse. Ellers blir det J7 (3'er), J8 og J9 (begge 5'er) og J10, J11 og J12 (alle 7'er). G7 (3'er), G8 og G9 (begge 5'er) og G10, G11 og G12 (alle 7'er). Pris pr lag: kr 0,-

Årets Eide Cup arrangeres 7 september, dagen før «Jentefestivalen» arrangeres av NFF Nordmøre og Romsdal. Vi oppfordrer jentelag til å delta på årets Jentefestival, men tar selvsagt imot påmelding for jentelag til årets Eide Cup også. Om vi ikke klarer gi et fullverdig kamptilbud i rene klasser kan det bli aktuelt å spille mot enkelte guttelag i årsklassen under.

Følgende informasjon vedlegges påmelding:

·        Hvilken klasse laget meldes på

·        Navn på laget

·        Ca antall spillere per lag

·        Kontaktperson for laget (med både e-postadresse og telefonnummer)

 

Påmelding sendes pr e-post til: eidecup@gmail.com. Årets Eide Cup har ingen påmeldingsavgift. Kontaktperson: Dan Meland, mob: 91734371

Turneringen er åpen for påmelding frem til og med fredag 30. august 2019.

Det er ikke sluttspill for cupspill i barnefotballen. Alle spillere får premie. Ettersom alle kamper spilles lørdag og det ikke er påmeldingsavgift for deltakende lag, tas det forbehold om at cupen kan bli fulltegnet før påmeldingsfristen.

Velkommen til cup på Eide 7. september!

 

Eide og Omegn Fotballklubb
Postboks 50
6499 Eide

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift