Eide og Omegn FK

Willy Farstad

Willy Farstad

Her er en presentasjon av tidligere leder Willy Farstad. Han har vært leder i klubben i 14 år!!

Willy har vært leder i Eide og Omegn Fotballklubb i to perioder. Første periode var fra 1999 til 2003. Andre periode startet i 2009 og Willy be gjenvalgt på årsmøtet i 07.02.17 til stor jubel i klubben. Valgkomiteen ønsket også at Willy Farstad skulle fortsette i 2018 og innstilte han som leder, men han trakk sitt kandidatur. Han har også tidligere sagt at han ønsket en pause. Vi håper Willy kommer tilbake som leder på et senere tidspunkt. Hans kunnskap og pågangsmot har vært viktig for klubben. 

Under Willy sin ledelse har EOFK blitt en klubb som har hatt en svært stor og positiv utvikling. Vi har blant annet bygget klubblokalet, Eide kunstgressbane med garderober, tribuner og kiosk. I tillegg er det igangsatt en rekke målrettede prosjekter som skal utvikle klubben videre. 

På Kretstinget til Nordmøre og Romsdal fotballkret 27.02.15 fikk Willy Norges Fotballforbunds honorære lederstipend for lang og tro tjeneste (foto av Rune Edøy i Tidens Krav). 

Willy ble kåret til månedens ildsjel av Romsdals Budstikke i mars 2016. I begrunnelsen sto det blant annet at: Han var styremedlem i Bryn IL fra 1979 til 1980, og var delaktig i byggingen av Brynhallen. I 1981 begynte han i Lyngstad IL. Her var han formann, også etter den første sesongen sammen med Eide og Omegn FK i 1993. Det var først i 1998 at han kom inn i styret til Eide og Omegn FK som nestformann. Året etter ble han formann. Det var han fram til 2004, og fra 2009 og fram til i dag. Årsaka til oppholdet var at han satt i byggekomiteen og driftskomiteen for Eidehallen.

Willy sitt gode humør, hans kunnskap og store kapasitet har vært svært viktig for klubben vår. 

TAKK Willy for at innsatsen - så langt. 

Eide og Omegn Fotballklubb
Postboks 50
6499 Eide

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift