Eide og Omegn FK

Gjensidige Jentecup

Gjensidige Jentecup

I samarbeid med vår sponsor Gjensidige Nordmøre og Romsdal, inviterer Eide og Omegn Fotballklubb til jentefotballcup kun for jenter i alderen 6 til 12 år. Gjensidige Jentecup arrangeres 20-21 oktober 2018. Cupen er gratis for deltakende lag.

Bakgrunnen for at vi arrangerer cup kun for jenter er å få opp interessen for fotball blant jenter. Erfaringsmessig er det langt flere guttelag enn jentelag som deltar på cup. Skal vi få inn og beholde  flere jenter i fotballen må det skapes fotballglede for jentene våre på de rette arenaer. Vi håper å samle mange flinke jenter til en flott fotballcup denne helgen i oktober.

Fasiliteter og kamparena

EOFK kan by på flotte fasiliteter med kamper i Eidehallen på et nylagt kunstgressdekke. 3’er kamper vil bli spilt 2x8 min i fotballbinge (ca 10x15 meter), 5’er kamper på 2x12 min på ordinær bane (ca 20x30 meter). 7’er kampene spilles over 2x15 min. Det er viktig å merke seg at 7’er banene blir noe mindre enn vanlig og spilles på ca 30x40 meter. Dette skyldes at Eidehallen ikke er i full størrelse. Vi må derfor begrense banene for å kunne spille to 7’er kamper parallelt. Dersom de enkelte lags trenere synes det blir noe trangt så kan det avtales å redusere antall spillere på banen fra syv til seks på hvert lag.

Det blir åpen kiosk begge dager. 3’er og 5’er kamper spilles lørdag, 7’er kamper spilles søndag.

Påmelding

Vi arrangerer cup i følgende klasser: J6 og J7 (3'er), J8 og J9 (5'er) og J10, J11 og J12 (7'er). 

Pris pr lag: 0,-

Følgende informasjon vedlegges påmelding:

  • Hvilken klasse laget meldes på
  • Navn på laget
  • Ca antall spillere per lag
  • Kontaktperson for laget (med både e-postadresse og telefonnummer)

Påmelding sendes pr e-post til: eidecup@gmail.com  Kontaktperson er sportslig leder i Eide og Omegn Fotballklubb, Dan Meland, mob: 91734371

Turneringen er åpen for påmelding frem til og med torsdag 11 oktober 2018.

Det er ikke sluttspill i barnefotballen. Alle spillere får premie. Det er et begrenset antall plasser ledig og det tas derfor forbehold om at cupen kan bli fulltegnet før fristen.

 

Velkommen til Gjensidige Jentecup på Eide 20-21 oktober!

Eide og Omegn Fotballklubb
Postboks 50
6499 Eide

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift