Willy månedens ildsjel

I dagens Romsdals Budstikke (18.05.16) kan man lese at vår leder Willy Farstad er kåret til månedens ildsjel i mars. Årsaka er alt arbeidet han har lagt ned i idretten i Eide kommune.

I intervjuet sier blant annet Willy at drivkraften er å se de unge blomstre når de får leke seg med ball. Vi i klubben vet hvor viktig Willy er for klubben vår og det er lett å være enig med Stein Erik Blikås, når han sier at Willy "rett og slett er en fantastisk mann å ha med seg i idretten i Eide". 

På spørsmål om hva som har vært det artigste, svarer Willy at det er vanskelig å rangere alt som har skjedd. Han er like engasjert uansett om det er en knøttekamp eller en A-kamp. Men åpningen av kunstgrasbanen 8. november i 2014 var stort. Det føltes som en milepæl. Farstad sier at han har fått mange positive tilbakemeldinger på jobben de har gjort. – Nå er det driften av alt som gjelder. Alle må ta eierskap i det vi har fått til, og det ser det ut som at flesteparten har gjort. Så langt har det gått veldig bra, og det har vært positivt med bidrag fra næringslivet i Eide kommune. Vi har vært veldig heldig.

Han var styremedlem i Bryn IL fra 1979 til 1980, og var delaktig i byggingen av Brynhallen. I 1981 begynte han i Lyngstad IL. Her var han formann, også etter den første sesongen sammen med Eide og Omegn FK i 1993. Det var først i 1998 at han kom inn i styret til Eide og Omegn FK som nestformann. Året etter ble han formann. Det var han fram til 2004, og fra 2009 og fram til i dag. Årsaka til oppholdet var at han satt i byggekomiteen og driftskomiteen for Eidehallen.

Nytt klubblokale, ny kunstgrasbane og nytt garderobeanlegg med kiosk og lager er resultatet av alle dugnadstimene månedens ildsjel med flere har lagt ned. Willy sier han stort sett har vært med på alle prosessene. Du kan vel si at jeg er et ja-menneske, sier Farstad. 

Vi gratulerer Willy med en svært velfortjent pris!

Du kan lese hele artikkelen her (krever pålogging). 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift