EOFK A-lag Herrer - Trenerteam

Lørdag kveld signerte vi kontrakter med vårt nye trenerteam for vårt 4. divisjonslag for Herrer, som vi nå med stolthet kan presentere.

(Fra venstre; Andreas Samdal Lund, Kjell Olav Moen, Ole Martin Halås)

Vår nye hovedtrener er Kjell Olav Moen, eller KjellO som han er vel så kjent som her i Klubben. Foruten at han har vært dugnadstrener i Klubben i en årrekke, samt blant annet spillerutvikler og ildsjel og hovedmann bak utviklingen av klubbens styringsdokumenter, har KjellO gjennomført fotballutdannelse som blant annet omfatter UEFA B-lisens og NFF Spillerutvikling B, og han er NFF Veileder Grasrottrenerkurs. Med andre ord er det en klubbmann og ressursperson som nå trer inn som hovedtrener på Klubbens høyeste nivå. Kontrakten omfatter blant annet også å gi bistand til planlegging av utviklingstiltak for Klubbens trenere og spillere mm., avhengig av hvilken kapasitet Klubben har for gjennomføring av slike tiltak til enhver tid. Her finnes det muligheter til å få til mer aktivitet med bedre kvalitet.

Ole Martin Halås fortsetter i sin rolle som spillende assistenttrener. Vi er svært fornøyde med å ha Ole Martin med videre som kontinuitetsbærer i teamet. Ole Martin er en miljøskaper som blant annet også har erfaring som hovedtrener for vårt A-lag Damer fra tidligere, og har vist seg som et trenertalent Klubben ønsker å satse på for framtida.

Andreas Samdal Lund fra Haugesund har erfaring som keeper fra Vard Haugesund og Kopervik, og er yngstemann i teamet som assistenttrener med hovedansvar for keepertrening. Han studerer Sports Management ved Høgskolen i Molde, har NFF Keepertrener B-lisens, og er et spennende trenertalent som vi gleder oss til å samarbeide med. Kontrakten omfatter blant annet også planlegging og gjennomføring av treningssamlinger for Klubbens keepere på aldersbestemte lag, og veiledning av klubbens trenere på disse lagene om keepertrening. Et utviklingstilbud for våre yngre keepere med større hyppighet enn før har vært etterlengtet, og vi har nå muligheten til å få til mye sammen med Andreas.

Det er i det hele tatt et meget kompetent team med høy kapasitet som signerte kontraktene i Klubblokalet lørdag kveld.


(Fra venstre: Andreas Samdal Lund, Kjell Olav Moen, Styreleder Jon Are Tøsse, Ole Martin Halås)

I laglederteamet har vi fått med svært engasjerte og erfarne fotballmennesker i Jon Egil Fillingsnes (æresmedlem) og Aud Lillian Vangen. De vil komplettere apparatet rundt laget på en utmerket måte.

Vi gleder oss til å følge utviklingen for vårt unge 4. divisjonslag gjennom sesongen, samtidig som vi krysser fingre og tær for at vi får gjennomført en tilnærmet normal kamp- og treningssesong dette året.

Samtidig som nye trenere kommer inn benytter vi anledningen til å takke av de som trer ut. Fjorårets hovedtrener Abdifatah Yahye Ali Malin og keepertrener Stian Sporsheim takkes for sin innsats for Klubben. Vi ønsker dere lykke til med nye oppgaver!

Her Kjæm Eide!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift